Мисия

В много случаи, ние поддържаме дългогодишен приятелски контакт с нашите курсисти. Затова смело можем да заявим, че нашата мисия НЕ е да “вземем едни пари, симулирайки обучение”. Мисията ни е да положим здрави основи за бъдещето поколение, за бъдещите управници и бизнесмени или просто качествени бъдещи родители. Нашето бъдеще зависи от всички нас сега и от нашите деца и това е нашата мисия.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко са големи групите?

Групите в „Vega Academy” са съобразени с желанието за индивидуален подход към успеваемостта на всеки ученик, но и със стремежа към конкуретна среда за развитие на уменията. Броят на курсисти в група варира от 4 до 8.

Кога се провеждат курсовете?

Графикът на обучението в „Vega Academy” е много мобилен и дава възможност за посещения през работната седмица, както и в събота и неделя. Достатъчно е да съобщите на мениджъра удобните за вас дни и часове и ще направим всичко възможно да посещавате група в най-подходящото за вас време.

Каква е успеваемостта на обучението?

Въпреки условния характер на тези величина, с гордост можем да кажем, че всички наши кандидат-студенти са вече  студенти, а резултатите от матурите дават процент на успеваемост над 5,25 над 70%. Учениците от 7 клас продължават успешно своята гимназиална степен  в елитните гимназии на Столицата.

По какви учебници се води обучението и влизат ли в цената?

Обучението в „Vega Academy” се основава на официално издадени учебни помагала, одобрени от МОН и подходящи за нивото и целта на съответния курс. Към тях се използва разработен от преподавателите по всеки предемет лекционен курс, съчетан с мултимедийни материали.  Всички учебни материали са включени в цената на обучение.

vega.png

гр. София

бул. Васил Левски 94а